22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Sfârșitul de 2019 a adus o donație impresionantă pentru educatoarea bolnavă din Bistrița

Oameni de afaceri, școli și asociații au făcut tot posibilul să o ajute pe Ionela Moldovean, o educatoare de 38 de ani, diagnosticată cu o boală grea. Asociația „Alex Toma” din Beclean a reușit ca la final de 2019 să vireze în contul educatoarei o donație impresionantă.

Mobilizarea de care a avut parte educatoarea Ionela Moldovean, diagnosticată cu ciroză la ficat, este impresionantă. Bistrițeanca de 38 de ani adună bani pentru a putea face un transplant de ficat în Italia.

Numai costurile operației pot să ajungă la 100.000 de euro, a mărturisit educatoarea pentru Bistrițeanul.ro. Povestea ei o puteți citi AICI.

La problemele educatoarei nu au rămas indiferente nici asociațiile din județ, dar nici școli și oameni de afaceri. La final de 2019, o asociație din Beclean a reușit să vireze în conturile sale o sumă impresionantă.

Este vorba despre Asociația „Alex Toma”, care la final de 2019 a virat 97.000 de lei, la care se adaugă 14.333 de lei și 200 de euro obținuți dintr-un târg de prăjituri organizat de asociație, dar și alte donații.

„Încheiem anul cu dovada clară că există oameni buni ca voi, care, din puținul lor aleg să dea semenilor aflați în necaz, a căror sănătate depinde de o sumă de bani, niciodată mică! Acțiunile noastre comune și doi sponsori extrem de generoși au făcut să virăm cu mare bucurie către contul Ionelei Moldovean 97.000 de lei și alți 14.333 lei și 200 de euro din banii obținuți pe prăjituri și alte donații”, a precizat asociația pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...