4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Și-a abandonat autoutilitara și a luat-o la fugă cu polițiștii și jandarmii după el

Este isprava unui tânăr din Tiha Bârgăului. Acesta transporta lemn cu autoutilitara, însă era conștient că nu are toate actele în regulă. Așa că a vrut să scape de polițiști. A oprit și a fugit, dar a fost prins. Au ajutat și jandarmii.

Un tânăr de 24 de ani venea cu autoutilitara încărcată cu lemne, spre Bistrița. la un moment dat, a observat un echipaj de poliție. Fiind sigur că va fi oprit pentru verificări, a oprit autovehiculul, s-a dat jos, și a luat-o la fugă.

Polițiștii au solicitat ajutorul jandarmilor și s-au pornit pe urmele tânărului.

După un timp l-au prins și l-au adus înapoi la autoutilitară. Șoferul s-a dovedit a fi din Tiha Bârgăului.

La solicitarea polițiștilor, acesta a prezentat un aviz de însoțire pentru cantitatea de 13,05 mc cherestea, emis în data de 16 iulie 2018 și al cărui termen de valabilitate expira la data de 18 iulie 2018. Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în baza aceluiași aviz, acesta a mai efectuat două transporturi de material lemnos în perioada 16-17 iulie a.c. Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, cheresteaua, în valoare de 8.717,4 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodie Ocolului Silvic Bistrița. De asemenea, mijlocul auto folosit a fost confiscat, sigilat și predat în custodia Ocolului Silvic Bistrița”, anunță reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.