24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Și-a jucat ultima carte, fără folos! Fostul preot Cristian Pomohaci a vrut să scape de condamnarea pentru evaziune fiscală

Fostul preot Cristian Pomohaci și-a jucat ultima carte în încercarea de a anula condamnarea la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Acesta nu a avut noroc nici la Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a respins recursul.

Potrivit clujust.ro, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea de recurs în casație formulată de fostul preot Cristian Pomohaci, care a făcut o ultimă încercare de a scăpa de condamnarea cu suspendare.

În toamna anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la 90 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, Pomohaci a fost obligat să participe la cel puțin un program de integrare socială. Decizia este definitivă.

Cristian Pomohaci a fost judecat pentru evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite după ele. Astfel, statul a fost prejudiciat cu 150.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...