-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Și-a jucat ultima carte, fără folos! Fostul preot Cristian Pomohaci a vrut să scape de condamnarea pentru evaziune fiscală

Fostul preot Cristian Pomohaci și-a jucat ultima carte în încercarea de a anula condamnarea la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Acesta nu a avut noroc nici la Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a respins recursul.

Potrivit clujust.ro, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea de recurs în casație formulată de fostul preot Cristian Pomohaci, care a făcut o ultimă încercare de a scăpa de condamnarea cu suspendare.

În toamna anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la 90 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, Pomohaci a fost obligat să participe la cel puțin un program de integrare socială. Decizia este definitivă.

Cristian Pomohaci a fost judecat pentru evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite după ele. Astfel, statul a fost prejudiciat cu 150.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: