17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Și-a jucat ultima carte, fără folos! Fostul preot Cristian Pomohaci a vrut să scape de condamnarea pentru evaziune fiscală

Fostul preot Cristian Pomohaci și-a jucat ultima carte în încercarea de a anula condamnarea la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Acesta nu a avut noroc nici la Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a respins recursul.

Potrivit clujust.ro, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea de recurs în casație formulată de fostul preot Cristian Pomohaci, care a făcut o ultimă încercare de a scăpa de condamnarea cu suspendare.

În toamna anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la 90 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, Pomohaci a fost obligat să participe la cel puțin un program de integrare socială. Decizia este definitivă.

Cristian Pomohaci a fost judecat pentru evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite după ele. Astfel, statul a fost prejudiciat cu 150.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: