13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Și-a jucat ultima carte, fără folos! Fostul preot Cristian Pomohaci a vrut să scape de condamnarea pentru evaziune fiscală

Fostul preot Cristian Pomohaci și-a jucat ultima carte în încercarea de a anula condamnarea la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Acesta nu a avut noroc nici la Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a respins recursul.

Potrivit clujust.ro, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea de recurs în casație formulată de fostul preot Cristian Pomohaci, care a făcut o ultimă încercare de a scăpa de condamnarea cu suspendare.

În toamna anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la 90 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, Pomohaci a fost obligat să participe la cel puțin un program de integrare socială. Decizia este definitivă.

Cristian Pomohaci a fost judecat pentru evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite după ele. Astfel, statul a fost prejudiciat cu 150.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.