8.7 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Și-a jucat ultima carte, fără folos! Fostul preot Cristian Pomohaci a vrut să scape de condamnarea pentru evaziune fiscală

Fostul preot Cristian Pomohaci și-a jucat ultima carte în încercarea de a anula condamnarea la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Acesta nu a avut noroc nici la Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a respins recursul.

Potrivit clujust.ro, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea de recurs în casație formulată de fostul preot Cristian Pomohaci, care a făcut o ultimă încercare de a scăpa de condamnarea cu suspendare.

În toamna anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la 90 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, Pomohaci a fost obligat să participe la cel puțin un program de integrare socială. Decizia este definitivă.

Cristian Pomohaci a fost judecat pentru evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite după ele. Astfel, statul a fost prejudiciat cu 150.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...