6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Și-a rănit prietenul și a fugit de la locul accidentului! Acum are patru capete de acuzare

Este isprava unui tânăr lechințean. A vrut să-i demonstreze prietenului său cât de tare poate „zbura” cu mopedul, l-a accidentat și l-a părăsit. Acum are dosar penal pentru patru infracțiuni.

Un tânăr de 26 de ani a ieșit la plimbare, cu mopedul, pe străzile din Lechința. Nu s-a dus singur, ci și-a luat și un prieten de 16 ani.

La un moment dat, a pierdut controlul mopedului, ajungând în afara părții carosabile. În urma incidentului, băiatul de 16 ani a fost rănit.

Tânărul de 26 de ani a plecat de la locul accidentului.

Polițiștii, în urma verificărilor, au constatat că tânărul nu are permis pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, mopedul nici nu e înmatriculat.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și părăsirea locului accidentului”, anunță reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!