9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Și-au luat scutire medicală ca să poată fuma liniștiți, în timpul orelor de curs

Polițiștii au depistat, în timpul unei acțiuni, patru elevi care nu erau la școală în timpul orelor de curs. Doi dintre aceștia, prinși fumând, și-au „justificat” absenteismul prin prezentarea unei scutiri medicale.

Periodic, polițiștii efectuează controale pe linia combaterii absenteismului școlar. Dacă o bună perioadă de timp nu au „prins” pe nimeni, săptămâna trecută au fost găsiți patru liceeni care nu erau la unitatea de învățământ, deși era în timpul orelor de curs.

În parcul din Piața Unirii erau doi elevi ai Liceului Tehnologic de Servicii Bistrița. Aceștia stăteau la povești cu oamenii din zonă.

Pe strada Lupeni, polițiștii au întâlnit doi elevi ai Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, care fumau. Întrebându-i de ce nu se află la cursuri, cei doi liceeni au prezentat scutiri medicale pentru ziua respectivă.

„Elevii au fost legitimaţi şi îndrumaţi a se deplasa spre instituţiile de învăţământ aparţinătoare, urmând a se comunica situaţia cadrelor didactice din conducere„ ,anunță polițiștii locali.


 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...