11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La Casa EMA, piscina este deschisă și pentru înotul de relaxare, zilnic. Iar abonamentele sunt pentru toți, de la cei mici la cei cu peri cărunți. Au chiar și ofertă Family.

Chiar dacă a trecut vara și ștrandurile s-au închis, relaxarea prin înot este posibilă și chiar recomandată. La Casa EMA, piscina este deschisă tuturor celor ce doresc să facă puțină mișcare și să-și îndindă tendoanele, înainte sau după o zi obositoare la muncă. În acest weekend s-au sărbătorit 11 ani de când bistrițenii au un astfel de loc de relaxare la îndemână.

Astfel, exceptând intervalul orar 16.00 – 19.00, de luni până joi, când se desfășoară cursuri de înot, piscina de la Casa EMA este disponibilă pentru doritorii de ”distracție de vară”.

Intrarea la piscină este 27 lei pentru copii, elevi, studenți sau pensionari și 35 de lei pentru adulți (persoanele peste 18 ani).

Dar, la Casa EMA au și abonamente ce se pliază perfect pe cerințele celor ce vor să se relaxeze mereu, nu doar din când în când.

Cu doar 294 de lei, copiii, elevii, studenții și pensionarii pot intra, în decurs de 30 de zile, de câteori doresc ei la piscină. Nu au un număr limitat de intrări.

Pentru pensionari, există și varianta de abonament cu 5 intrări, la doar 125 de lei.
Adulții vor plăti 269 de lei pentru un abonament pe 30 de zile, cu număr nelimitat de intrări.

Casa EMA pune la dispoziție și varianta de abonament Family. E vorba de un abonament cu 10 ședințe care poate fi folosit de oricare dintre membri familiei, în decurs de 45 de zile.

Astfel, toamna aceasta găsiți ”distracție de vară” la Casa EMA, pe strada Parcului, nr 2.

DE reținut:
  • Pentru părul mai mare de 5 cm este obligatoriu să purtați casca de înot!
  • Este obligatorie purtarea măștii până la intrarea în bazin!

Mai multe detalii, pe site-ul casaema.ro sau pe pagina de Facebook Casa EMA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...