25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Silviu Rus (PER) lansează o provocare: Câți consilieri județeni pot să renunțe la indemnizații…?!

„Vă provoc pe toți să vă donați indemnizațiile spre ONG-uri, asociații sau spre oricare situație pe care o considerați apropiată de crezurile voastre”, a transmis Silviu Rus, președintele PER Bistrița-Năsăud. 

Vă provoc pe toți să vă donați indemnizațiile spre ONG-uri, asociații sau spre oricare situație pe care o considerați apropiată de crezurile voastre, de valorile pe care vreți să le promovați prin idei sau proiecte, odată ajunși în funcție…!

Cuvintele de mai sus îi aparțin tânărului Silviu Rus (PER), care candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Tânărul politician a lansat această provocare pe pagina sa de socializare, îndemnându-i pe consilierii județeni să lase deoparte politica și să facă ceva pentru județ.

Domnilor viitori aleși, eu, Silviu Rus, îmi voi dona toate veniturile probabile încasate dintr-o eventuală funcție publică proiectului Via Transilvanica. Vă provoc să faceți același exercițiu de solidaritate și să susținem împreună unul dintre cele mai bune proiecte turistice din țară. Să arătăm ca facem cu adevărat politică pentru oameni și nu pentru anumite beneficii”, a mai scris Silviu Rus. 

Președintele PER Bistrița-Năsăud a mai subliniat că începe în curând campania electorală”, și că urmează „multe promisiuni, mai mult sau mai puțin realizabile, mega proiecte politice, marea majoritate aruncate în spatiul public din disperarea de a acapara cat mai multa incredere si voturi”. 90% dintre ele nu se vor realiza niciodată – avertizează Silviu Rus. 

„Eu nu vreau să promit multe și nu din lipsă de imaginație, imaginație am din plin doar fac parte din generația StarWars, nu promit pentru că nu sunt sigur de vremurile ce vor veni. Nu avem certitudinea unei viitoare normalități economice în contextul actual și consider că va trebui să fim CUMPĂTAȚI și SOLIDARI în mai toate domeniile.

Un singur lucru pot să fac: să renunț la ceva din ce am eu, pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu. Astfel, dacă această candidatură a mea va duce spre o funcție plătită, vă anunț public că remuneratia încasată o voi dona în fiecare lună către Via Transilvanica – un proiect superb, foarte bine gândit, care conține toate elementele și valorile ecologiste, culturale, civice și turistice în care cred. 

Consider că astfel locul nostru în conducerile comunităților vor fi echidistante, corecte și fără interese financiare. Ce ziceți, dragi contracandidați…? Merită acest județ un ajutor direct din partea noastră? Eu cred ca da”, a mai transmis Silviu Rus.

Zilele trecute, Silviu Rus a depus și lista completă de candidați pentru Consiliul Județean din partea PER BN. Acesta și-a depus și candidatura pentru funcția de peședinte de Consiliu Județean Bistrița-Năsăud.

Prin candidatura mea depun un manifest spre o viață mai bună, mai sănătoasă, spre o mai bună calitate a vieții. Nu sunt un naiv, știu că nu am să ies președinte, însă mă bucur enorm că am șansa să candidez pentru cea mai importantă funcție din județul nostru. Mă bucur că am șansa să învăț multe și să evoluez ca și individ, pentru că sunt convins că mă va provoca și voi fi nevoit să-mi depășesc condiția în fiecare zi”, a recunoscut Silviu Rus. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...