11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Sindromul coronarian acut și insuficiența cardiacă, puse pe masă la Bistrița, într-o conferință organizată de Clinica de Cardiologie Târgu Mureș

Săptămâna viitoare, Hotelul Metropolis găzduiește o conferință medicală organizată de Clinica de Cardiologie Târgu Mureș. Temele principale ale acesteia sunt sindromul coronarian acut și insuficiența cardiacă în practica de zi cu zi.

Evenimentul va avea loc în 22 martie, la Hotel Metropolis, începând cu ora 14:00. Acesta face parte din programul CardioREGIO și este organizat de Clinica de Cardiologie Târgu Mureș, în colaborare cu MedTotal, Sanofi și AstraZeneca.

Temele principale de discuție care vor reuni specialiști în domeniu de la Clinica de Cardiologie din Târgu Mureș și nu numai sunt – sindromul coronarian acut și insuficiența cardiacă în practica de zi cu zi.

Vor fi abordate actualități în managementul infarctului miocardic acut, managementul modern al insuficienței cardiace, evaluarea imagistică modernă a pacientului cardiovascular, la la sindromul coronarian acut la insuficiență cardiacă – recuperarea dupa sindromul coronarian și registrele regionale de cardiologie.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...