11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

FOTO Se vede centura orașului Beclean! Primarul Nicolae Moldovan spune ca va fi gata anul acesta

Anul acesta șoferii scapă de traficul infernal din Beclean. Potrivit primarului orașului Beclean, Nicolae Moldovan, anul acesta centura localității va fi gata.

Primarul orașului Beclean a anunțat, pe o rețea de socializare, că anul acesta centura localității va fi finalizată: „De astăzi avem certitudinea că anul acesta vom vedea acest vis împlinit: variant de ocolire a orașului Beclean!”.

Lucrările la centura orașului Beclean au început în toamna anului 2021. Potrivit proiectului, traseul variantei se desprinde din drumul național DN17 D la km 4+677 spre dreapta. Traversează apoi râul Someșul Mare și se unește cu drumul național DN17 la km 27+505 spre stânga.

Lungimea centurii este de un kilometru și aproape 200 de metri. Aceasta are două benzi de circulație și include un pod care traversează Someșul Mare. Podul de 500 de metri a și fost una dintre provocările acestui proiect.

Foto: Nicolae Moldovan

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Bravo lui primarului! Dacă se vrea cu adevărat se poate! Păcat că nu este la Bistrița! În bistrița este primarul, vom vedea vom avea,vom face,..,……….! Și tot așa! Turc vezi cât îți cere pe oră de curs primarul din Beclean! Plătim noi contribuabilii dacă trebuie să îți bage și ție ceva in Cap, dacă tot îl porți pe umeri nu doar ca suport pentru pălărie!

  2. Asa arata o centura OCOLITOARE proiectata cu CAPUL si nu cu CURUL ca la Bistrita in vremurile trecute.
    Felicitari Primarului si beclenarilor care au ales acest proiect si traseu corect.

  3. BRAVO LUI ESTE UN ADEVARAT -PRIMAR AL ORASULUI BECLEAN SI PENTRU LOC. LUI CE FACE EL –AN BISTRITA -PRIMARUL ARE VIZIUNI SI CREDE CA FACE -ASTA MERITA PE VECI -KANDITATURA LA BECLEAN .MERIT ASA CEVA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...