21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

VIDEO: Gunoaie aruncate cu roaba în Someș, la Sîngeorz-Băi. Poliția Locală apelează la internauți pentru a-l identifica pe nesimțit

Poliția Locală din Sîngeorz-Băi caută un bărbat care a aruncat în Someș gunoaie aduse cu roaba pe malul râului. Acesta a fost filmat, iar imaginile făcute publice. Instituția apelează la internauți pentru identificarea bărbatului.

O filmare îl arată pe un bărbat cum stă cu o roabă pe malul Someșului, în Sîngeorz-Băi și începe să arunce în râu gunoaiele. Cel mai probabil este vorba despre materiale de construcții.

Imaginile au fost făcute publice de Radio Someș, iar Poliția Locală a orașului Sîngeorz-Băi s-a sesizat și îl caută pe nesimțit. Polițiștii au făcut apel inclusiv la internauți pentru a-i ajută să îl identifice pe bărbat.

„Cei care cunosc identitatea persoanei din imagine sunt rugați să ia legătura cu poliția locală. Vă mulțumim”, este mesajul Poliției Locale a orașului Sîngeorz-Băi.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Acest maimutoi cu roaba trebuie dibuit si executat cu cea mai mare amenda posibila si pus la gazeta de perete din fata Primariei sa-l vada toata comunitatea.Doar la triburile de salbatici din Africa mai poti vedea asemenea situatii.

 2. Indiferent cine ai fi….mare nemernic poți să fi !!!! Dacă tot nu te-a dus capul sa depui polestirenul într-un sac și să fie ridicat de cei care sunt desemnați sa ridice deșeuri, macar să-i fi dat foc…( nu-i corect nici așa , dar să-l arunci in apa sa plutească la infinit … )
  Dacă va fi identificat, și sper sa citim că a fost , propun să nu fie sancționat, ci să stânga toată mizeria din albia Someșului măcar până în Ilva Mica sub supravegherea unui polițist local.
  Oricum cei din zonă îl recunosc . Rușine , nesimțire și nepăsare .

 3. Cărați la Someș gunoiul cu sacul,
  Cu roaba, cu cârca și cu remorci,
  Să vină moartea, să ne ia dracul
  Și râul, ca scăldătoarea de porci.

  De nu, strângeți gunoiul cu sacul,
  Pe maluri, la margini faceți căpiți,
  Când vine moartea și ne ia dracul,
  În Babilon vom fi plânși de răchiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!