23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – Frumos gest: Pe ploaie, polițiștii împing o mașină cu probleme, pe o stradă din Bistrița. Cine sunt aceștia:

Doi polițiști, care au văzut un șofer chinuindu-se să-și pornească mașina, oprită în trafic din cauza unor probleme, au coborât din autoturismul în care se aflau și, pe ploaie, i-au dat o mână de ajutor. „Gest fain. Bravo, băieți!” – spune bistrițeanul care a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil.

Astăzi, doi polițiști care circulau cu mașina pe o stradă din Bistrița, au observat că un șofer are probleme cu autoturismul pe care-l conduce. Din cauza unei defecțiuni, mașina i s-a oprit în mijlocul străzii, încurcând traficul.

Cei doi tineri nu au stat pe gânduri, au coborât din mașină și, pe ploaie, au împins autoturismul până a pornit.

Poliția nu doar oprește mașinile și amendează, chiar ajută la deblocarea traficului. Nu-i mai văd, dar oricum…gest fain. Bravo, băieți!„, spune cel care i-a filmat pe polițiști în timp ce dădeau o mână de ajutor șoferului.

UPDATE

„Ei sunt Alin și Alexandru, colegii noștri de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud care se aflau în patrulare și au fost filmați astăzi, 13 decembrie, în timp ce-l ajutau pe un șofer ghinionist să iasă din sensul giratoriu și dintr-o situație „incomodă”, iar pe ceilalți conducători auto din ambuteiaj.

Conducătorul auto ghinionist, într-o zi rece și ploioasă a avut totuși noroc să fie văzut și imediat ajutat de cei doi polițiști. Mașina acestuia s-a defectat într-un sens giratoriu, îngreunând astfel circulația.

Zi frumoasă să aveți, cu vreme bună-n suflete!„, spun cei de la IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.