20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Situație complicată la Rebra: poștașul are Covid-19. Acesta a intrat în contact cu mulți localnici

Nu mai puțin de 17 cazuri active de Covid-19 s-au înregistrat în localitatea Rebra. Printre persoanele care au luat virusul se numără și poștașul, care a intrat în contact cu mai mulți localnici. Ce i-a protejat pe oameni:

În localitatea Rebra sunt, la ora actuală, 17 cazuri active de Covid-19. Printre ultimele persoane depistate cu noul tip de coronavirus se numără și poștașul din localitate, care a intrat în contact cu mai mulți localnici.

Potrivit directorului DSP Anca Andrițoiu, acesta nu mai are persoane bolnave în familie, de la care să fi putut lua virusul. Cei care au intrat în contact direct cu poștașul vor fi izolați la domiciliu pentru două săptămâni.

Ce i-a protejat totuși pe localnicii din Rebra cu care a intrat în contact poștașul? Ei bine, acesta a distribuit pensiile, alocațiile, precum și corespondența la un ghișeu, prevăzut cu un geam de protecție.

Deocamdată, ancheta epidemiologică este abia la început, potrivit DSP, urmând ca zilele acestea să se adune datele și să se ia măsurile care se impun.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: