12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

Situație complicată la Rebra: poștașul are Covid-19. Acesta a intrat în contact cu mulți localnici

Nu mai puțin de 17 cazuri active de Covid-19 s-au înregistrat în localitatea Rebra. Printre persoanele care au luat virusul se numără și poștașul, care a intrat în contact cu mai mulți localnici. Ce i-a protejat pe oameni:

În localitatea Rebra sunt, la ora actuală, 17 cazuri active de Covid-19. Printre ultimele persoane depistate cu noul tip de coronavirus se numără și poștașul din localitate, care a intrat în contact cu mai mulți localnici.

Potrivit directorului DSP Anca Andrițoiu, acesta nu mai are persoane bolnave în familie, de la care să fi putut lua virusul. Cei care au intrat în contact direct cu poștașul vor fi izolați la domiciliu pentru două săptămâni.

Ce i-a protejat totuși pe localnicii din Rebra cu care a intrat în contact poștașul? Ei bine, acesta a distribuit pensiile, alocațiile, precum și corespondența la un ghișeu, prevăzut cu un geam de protecție.

Deocamdată, ancheta epidemiologică este abia la început, potrivit DSP, urmând ca zilele acestea să se adune datele și să se ia măsurile care se impun.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...