0.1 C
Bistrița
joi, februarie 2, 2023

Situație complicată la Rebra: poștașul are Covid-19. Acesta a intrat în contact cu mulți localnici

Nu mai puțin de 17 cazuri active de Covid-19 s-au înregistrat în localitatea Rebra. Printre persoanele care au luat virusul se numără și poștașul, care a intrat în contact cu mai mulți localnici. Ce i-a protejat pe oameni:

În localitatea Rebra sunt, la ora actuală, 17 cazuri active de Covid-19. Printre ultimele persoane depistate cu noul tip de coronavirus se numără și poștașul din localitate, care a intrat în contact cu mai mulți localnici.

Potrivit directorului DSP Anca Andrițoiu, acesta nu mai are persoane bolnave în familie, de la care să fi putut lua virusul. Cei care au intrat în contact direct cu poștașul vor fi izolați la domiciliu pentru două săptămâni.

Ce i-a protejat totuși pe localnicii din Rebra cu care a intrat în contact poștașul? Ei bine, acesta a distribuit pensiile, alocațiile, precum și corespondența la un ghișeu, prevăzut cu un geam de protecție.

Deocamdată, ancheta epidemiologică este abia la început, potrivit DSP, urmând ca zilele acestea să se adune datele și să se ia măsurile care se impun.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: