23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

ȘOC! Alianța PNL-USR-PLUS, atacată ieri în instanță! Vezi ce au spus judecătorii:

Un bistrițean a contestat ieri Alianța PNL – USR PLUS. Pe baza legii electorale, acesta ar fi susținut că nu se pot face două alianțe, una după alta. Judecătorii deja s-au pronunțat în dreptul dosarului său. AFLĂ ce au spus:

La Judecătoria Bistrița a fost înregistrată ieri o contestație la Legea Electorală.

Florin Bogdan B. a contestat Alianța PNL – USR – PLUS pe motiv că odată ce s-ar fi format o alianță, în cazul de față USR – PLUS, e ilegal să se mai formeze una, cu PNL.

Judecătorii s-au pronunțat deja în dreptul contestației înregistrate:

„Respinge contestaţia formulată împotriva hotărârilor Biroului Electoral de Circumscripţie Municipal nr. 1 Bistriţa de admitere a propunerilor de candidatură pentru funcţia de primar a Alianţei PNL – USR – PLUS, pentru funcţia de consilieri locali propuşi de Alianţa USR – PLUS şi pentru funcţia de consilieri locali propuşi de PNL de petentul B. Florin Bogdan în contradictoriu cu intimaţii Alianţa PNL – USR – PLUS, Alianţa USR – PLUS şi Partidul Naţional Liberal, ca lipsită de interes. Cu drept de apel în termen de 24 ore de la pronunţare” se arată pe portalul instanței.

Mai exact, judecătorii nu au spus că alianța ar fi legală sau ilegală. Ci doar că persoana care a contestat-o nu ar fi în măsură să facă o astfel de contestație.

Singurii care ar putea contesta Alianta PNL – USR Plus sunt partidele sau alianțele din opoziție.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: