9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

ȘOC! Alianța PNL-USR-PLUS, atacată ieri în instanță! Vezi ce au spus judecătorii:

Un bistrițean a contestat ieri Alianța PNL – USR PLUS. Pe baza legii electorale, acesta ar fi susținut că nu se pot face două alianțe, una după alta. Judecătorii deja s-au pronunțat în dreptul dosarului său. AFLĂ ce au spus:

La Judecătoria Bistrița a fost înregistrată ieri o contestație la Legea Electorală.

Florin Bogdan B. a contestat Alianța PNL – USR – PLUS pe motiv că odată ce s-ar fi format o alianță, în cazul de față USR – PLUS, e ilegal să se mai formeze una, cu PNL.

Judecătorii s-au pronunțat deja în dreptul contestației înregistrate:

„Respinge contestaţia formulată împotriva hotărârilor Biroului Electoral de Circumscripţie Municipal nr. 1 Bistriţa de admitere a propunerilor de candidatură pentru funcţia de primar a Alianţei PNL – USR – PLUS, pentru funcţia de consilieri locali propuşi de Alianţa USR – PLUS şi pentru funcţia de consilieri locali propuşi de PNL de petentul B. Florin Bogdan în contradictoriu cu intimaţii Alianţa PNL – USR – PLUS, Alianţa USR – PLUS şi Partidul Naţional Liberal, ca lipsită de interes. Cu drept de apel în termen de 24 ore de la pronunţare” se arată pe portalul instanței.

Mai exact, judecătorii nu au spus că alianța ar fi legală sau ilegală. Ci doar că persoana care a contestat-o nu ar fi în măsură să facă o astfel de contestație.

Singurii care ar putea contesta Alianta PNL – USR Plus sunt partidele sau alianțele din opoziție.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.