16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Socrul deputatului Daniel Suciu a murit răpus de complicații în urma infectării cu COVID-19

Deputatul bistrițean Daniel Suciu și-a îngropat azi socrul. Acesta fusese depistat și cu COVID-19. A făcut ulterior o complicație, care i-a adus decesul. Astăzi a fost îngropat rapid, conform procedurilor.

Astăzi a avut loc înmormântarea socrului deputatului Daniel Suciu. Acesta era internat la spital, având tromboză.

Daniel Suciu, prezent în emisiunea LIVE Bistrițenul.ro, săptămâna trecută, explica, printre altele, că există un caz pozitiv de COVID-19 care nu apare în statisticile DSP BN.

Era vorba de socrul său, care a fost depistat pozitiv și care, din fericire, s-a și vindecat. Acesta, conform protocolului, după 14 zile, a avut două teste negative de COVID-19, fiind astfel declarat vindecat.

Totuși, contactarea acestui virus i-a adus sfârșitul. Socrul deputatului a făcut tromboză, formându-i-se niște cheaguri, iar aceste complicații i-au fost fatale.

„A făcut tromboză, cheaguri și asta i-a pus cruce! Urâtă boală, urâtă senzație. Îți dă una direct în plex. Nu ai timp de nimic!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, deputatul Daniel Suciu.

Conform medicului Virgil Musta, de la spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, a descoperit că tot mai mulți pacienți depistați cu COVID-19 fac tromboză. Tocmai de aceea a decis introducerea anticoagulantelor în tratarea pacienților depistați pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Mai multe puteți citi AICI.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe deputatului Daniel Suciu și familiei extinse a acestuia!

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...