24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Și-a luat bătaie de la iubit, la mii de kilometri distanță de casă! Pățania unei spanioloaice stabilite pe Valea Bârgăului

A renunțat la însorita Spanie pentru a se stabili cu concubinul său pe Valea Bârgăului. Este povestea unei femei de 45 de ani. Decizia nu pare să fi fost una de bun augur, femeia fiind nevoită să apeleze la polițiști după ce a fost bătută de român.

O spanioloaică de 45 de ani a trecut prin spaima vieții, după ce a fost altoită de concubinul român, alături de care se stabilise pe Valea Bârgăului, mai exact în Mureșenii Bârgăului.

Femeia s-a văzut nevoită să apeleze la oamenii legii, deși nu cunoștea limba română. În cele din urmă, spanioloaica a ales să nu depună plângere penală împotriva agresorului său și nici nu a solicitat îngrijiri medicale.

Se pare că totul a pornit de la consumul de alcool al românului. Polițiștii vor continua să monitorizeze situația, deși femeia nu a depus plângere.

„În seara de 28 aprilie, în jurul orei 20:30, o persoană necunoscută, care vorbea cu dificultate limba română, a apelat serviciul de urgență 112, a solicitat ajutor, după care a închis. Apelul a fost efectuat de pe o cartelă prepay, iar ulterior nu s-a mai putut lua legătura cu apelantul. Încă de la primirea apelului, pentru toți cei implicați a început o cursă contracronometru, fiind mobilizați de urgență polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului. În urma verificărilor directe, în teren, dar și a măsurilor specifice și tehnice, polițiștii implicați au reușit identificarea persoanei care a efectuat apelul în aproximativ o oră”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...