SOLD OUT! Gloria Bistrița joacă cu casa închisă meciul de duminică împotriva Cisnădiei

1
9904

Echipa de handbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca, duminică, de la ora 17:30, cu casa închisă. Au fost vândute toate biletele disponibile.

Bistrițenii sunt atrași de handbal, iar asta se observă din numărul mare de participanți la meciulile Gloriei din Liga Florilor MOL. Sala dispune de 3007 locuri, iar întreaga sală va fi ocupată în meciul contra Măgurii Cisnădie, echipă care a jucat pentru al treilea an consecutiv în European League, adică în cupele europene.

Biletele la meci s-au epuizat în două zile. Pe lângă bilete sunt luate în calcul și abonamentele sezoniere, dar și locurile VIP.

Bistrița ocupă în acest moment locul 3 în Liga Florilor, la egalitate de puncte (28) cu alte două echipe, respectiv Gloria Buzău și Rapid București.

„În doar două zile, toate biletele pentru meciul de handbal feminin din Liga Florilor MOL, de duminică – ora 17.30 cu CS Măgura Cisnădie, din sala noului Complex Sportiv Polivalent Unirea s-au epuizat!

Vă mulțumim din inimă pentru susținere, contează enorm pentru echipă! Respect!”, a transmis clubul pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Sunt mai mulți proști la Cluj,pentru că dacă îi fac țărani îi jignesc pe bieții țărani care sunt mult mai respectuoși și cu bun simț!Vorba lui nenea ăla,proști, proști ..da mulți!! Hai să avem sănătate!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.