6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Soluție de avarie: Ecran în parcarea Polivalentei pentru cei care nu intră la evenimentele Gloriei

Cele două evenimente ale Gloriei din august, retragerea Valentinei Ardean Elisei și turneul internațional de handbal, vor fi organizate la Sala Polivalentă din Bistrița. Problema locurilor din sală este rezolvată cu un ecran care difuzează retragerea și meciurile în parcarea polivalentei.

Cele două evenimente nu pot fi găzduite în Complexul Sportiv Polivalent din Unirea din cauza lipsei unui protocol de utilizare temporară din partea CNI care presupune organizarea evenimentului înainte de recepția lucrării.

Lucrarea a fost inaugurată în data de 12 august, însă recepția nu a fost făcută, astfel că nu există un cadru legal de folosință pentru organizarea celor două evenimente ale Gloriei 2018.

Astfel, evenimentele vor fi mutate în Sala Polivalentă din Bistrița, chiar dacă va fi o problemă în vederea reîmpărțirii biletelor cu valoare 0 care nu mai au valabilitate din noua în vechea sală.

„Îmi cer mii de scuze față de iubitorii de sport, însă unde este lege, nu putem face nimic. Cei de la CNI au spus clar: ce articol de lege prevede posibilitatea de a face un protocol de utilizare temporară a investiției care este în curs de derulare”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Soluția de avarie pentru a salva, totuși, evenimentele, este ecranizarea retragerii Valentinei Ardean Elisei și turneul internațional pe un ecran montat în parcarea Sălii Polivalente Bistrița.

De la 1900 de invitați la 900

Capacitatea Sălii Polivalente este de aproximativ 900-1000 de locuri. Invitațiile la meciul de retragere s-au epuizat în jumătate de oră, adică aproximativ 1900 de locuri eligibile în sala polivalentei noi din Unirea, iar până la 3000 de locuri urmau sportivii legitimați la Gloria, persoane din administrația locală, sponsori și VIP.

„Nu se schimbă nimic la program, se schimbă locația. În parcarea Sălii Polivalente din Bistrița o să asigurăm tot ceea ce este necesar, ca toți cei care au invitați să vadă ceea ce se întâmplă înăuntru pe un ecran mare de led-uri, nu în sală, ci lângă sală. Inclusiv sportivii Gloriei, aproximativ 500, vor sta afară”, a declarat într-o conferință de presă Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Complexul Sportiv va putea să fie folosit, conform lui Emil Radu Moldovan, la finalul lunii septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...