20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Sorin și motocicleta galbenă, pe circuit în Grecia: „E spectaculos aici. Gladiatori gata de luptă!”

Azi și mâine, Sorin Pop și motocicleta galbenă încearcă să cucerească podiumul în Grecia. „E spectaculos aici! Adrenalină pură în aer, gladiatori gata de luptă!”, a transmis bistrițeanul.

În acest weekend, în Grecia, are loc Campionatul Național și European BMU. Bistrița nu putea lipsi de la un astfel de eveniment, astfel că pe circuit va fi și motocicleta galbenă și Sorin Pop.

Încă de ieri, Sorin Pop a transmis câteva gânduri pentru susținătorii de acasă. Au fost câteva probleme, dar, ca de fiecare dată, nu se lasă și tinde spre podium. Mai mult, îl are alături pe motociclistul Marius Anton Ambarus, un alt împătimit al sportului pe două roți.

Astăzi și mâine au loc cele două probe ale competiției, iar Sorin Pop e gata de luptă. Atmosfera de acolo e ca într-o arenă cu gladiatori.

Sunt în Grecia la Campionatul Național si European BMU, datorită proiectului aprobat de Primăria  Bistrița. Sâmbătă e etapa 3, Duminică etapa a 4-a. Sunt foarte mulți concurenți, iar la clasa mea – F 1000,  sunt 30 de piloți.

Deși din cauza unor probleme nu am reușit să mă antrenez  între etape, vreau să intru la luptă, clar! Nu mă las ușor! Timpul este frumos deocamdată, se anunță un weekend de curse incendiar. Știu că voi fi susținut de echipa de acasă. Aici a venit la circuit să mă ajute prietenul meu Marius Ambarus din Bacău.

Este spectaculos ce se întâmplă aici: adrenalină pură în aer, mulți gladiatori pregătiți de luptă”, a transmis Sorin Pop.

Asfalt uscat și suntem alături de tine!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!