11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Sorin și motocicleta galbenă, pe circuit în Grecia: „E spectaculos aici. Gladiatori gata de luptă!”

Azi și mâine, Sorin Pop și motocicleta galbenă încearcă să cucerească podiumul în Grecia. „E spectaculos aici! Adrenalină pură în aer, gladiatori gata de luptă!”, a transmis bistrițeanul.

În acest weekend, în Grecia, are loc Campionatul Național și European BMU. Bistrița nu putea lipsi de la un astfel de eveniment, astfel că pe circuit va fi și motocicleta galbenă și Sorin Pop.

Încă de ieri, Sorin Pop a transmis câteva gânduri pentru susținătorii de acasă. Au fost câteva probleme, dar, ca de fiecare dată, nu se lasă și tinde spre podium. Mai mult, îl are alături pe motociclistul Marius Anton Ambarus, un alt împătimit al sportului pe două roți.

Astăzi și mâine au loc cele două probe ale competiției, iar Sorin Pop e gata de luptă. Atmosfera de acolo e ca într-o arenă cu gladiatori.

Sunt în Grecia la Campionatul Național si European BMU, datorită proiectului aprobat de Primăria  Bistrița. Sâmbătă e etapa 3, Duminică etapa a 4-a. Sunt foarte mulți concurenți, iar la clasa mea – F 1000,  sunt 30 de piloți.

Deși din cauza unor probleme nu am reușit să mă antrenez  între etape, vreau să intru la luptă, clar! Nu mă las ușor! Timpul este frumos deocamdată, se anunță un weekend de curse incendiar. Știu că voi fi susținut de echipa de acasă. Aici a venit la circuit să mă ajute prietenul meu Marius Ambarus din Bacău.

Este spectaculos ce se întâmplă aici: adrenalină pură în aer, mulți gladiatori pregătiți de luptă”, a transmis Sorin Pop.

Asfalt uscat și suntem alături de tine!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...