34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

FOTO Accident în Mureșenii Bârgăului – șoferul scăpat fără nicio zgârietură, după ce mașina i-a fost strivită de un stâlp de electricitate

Un șofer a scăpat în această dimineață fără nicio zgârietură, după ce a pus la pământ un stâlp de electricitate, iar acesta i-a strivit mașina.

Accidentul s-a produs în această dimineață în localitatea Mureșenii Bârgăului, pe DN17.

Se pare că șoferul, care era singur în mașină, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe marginea drumului, unde a intrat în plin într-un stâlp de electricitate. În ciuda impactului puternic, șoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

„Conducătorul auto nu are nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii militari asigură măsurile specifice până la îndepărtarea firelor electrice de pe carosabil”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului a fost chemat și un echipaj al Electrica. Stâlpul de electricitate a transformat autoturismul într-un morman de fiare.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: