22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Spirtul Dora, success uriaș! Compania care-l produce și-a dublat cifra de afaceri

Compania Ecoserv Năsăud, producătoare de alcool etilic, a înregistrat încasări uriașe în anul 2020. Și-a doborât recordul, profitând din plin de pandemie, ajungând astfel la o cifră de afaceri cu 216 % mai mare decât cea din 2019. Spirtul sanitar Dora s-a vândut în prima fază doar în instituții și companii de stat.

Creșterea record a vânzărilor a fost datorată faptului că la debutul pandemiei, Ecoserv a fost singurul jucător din Bistrița-Năsăud, acreditat  să producă biocide. Astfel, spirtul Dora a dus compania pe culmile succesului, fapt care este indubitabil confirmat de cifra de afaceri de peste 17 mil. lei, acumulată în 2020.

Profitul net nu este nici el deloc de neglijat, întrucat depășește 5.6 mil lei, cifră neatinsă până acum de cei de la Ecoserv. Ca să facă față cererii uriașe de biocide de pe piață, Ecoserv a ajuns la un numar mediu de 24 de angajați. Poate părea un numar mic, însa comparativ cu anul 2019, când media de angajați tindea spre 0, este o creștere semnificativă. Firma înregistrează capitaluri pozitive, dupa 5 ani de negativitate.

Dacă în faza incipientă a pandemiei Ecoserv a furnizat spirt sanitar doar către instituții și companii de stat, acum că piața producătorilor de biocide este aproximativ saturată, putem găsi spirtul sanitar produs de ei în multe magazine fizice din țară, dar și în magazinele online.

Compania Ecoserv este activă pe piață încă din anul 2005 și are sediul social în Năsăud. Aceasta are ca obiect principal de activitate producția de alcool etilic de fermentație din cereale (porumb), alcool denaturat, alcool sanitar și alcool etilic de uz farmaceutic.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...