18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Spitalele din județ primesc 8 containere pentru triajul epidemiologic și vaccinare

Guvernul României, prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat alocarea a 8 containere modulare pentru spitalele din Bistrița-Năsăud. Acestea vor fi folosite pentru triajul epidemiologic și vaccinare.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a aprobat alocarea a 8 containere modulare pentru spitalele din județ. Acestea vor fi folosite pentru triajul epidemiologic, dar și pentru organizarea punctelor de vaccinare.

„Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a opt construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc „George Trifon” Năsăud și Spitalul Orășenesc Beclean din județul Bistrița-Năsăud”, se arată în hotărârea dată chiar astăzi.

Județul nostru primește cele mai multe astfel de construcții. Mai primesc containere spitale din Argeș, Dolj sau Timiș.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...