-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

S-a găsit un portofel cu bani! Găsim proprietarul?!?

O bistrițeancă a găsit un portofel cu bani, fără alte acte în el. L-a dus la poliție, iar oamenii legii cer ajutor în găsirea proprietarului.

Acum o săptămână, o bistrițeancă a găsit un portmoneu. Acesta avea în el o sumă de bani, dar nu și acte.

Polițiștii o felicită pentru gestul de a duce protmoneul la sediul IPJ BN și cer ajutor în găsirea proprietarului.

Oameni de bine!

Vă solicităm ajutorul în găsirea proprietarul unei sumei de bani, pierdută pe strada Zimbrului din Bistrița!

Joi, 17 martie a.c., doamna Alina din Bistrița a găsit un portofel, pe strada Zimbrului din Bistrița, pe care l-a adus la Poliției pentru a fi restituit proprietarului.

În portofel se află suma de aproximativ 350 de lei, fără alte documente. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au efectuat verificări, însă până la această dată, nu a fost revendicat de către nicio persoană.

Dacă aveți informații care să conducă la proprietarul sumei de bani, vă rugăm să ne dați o mână de ajutor. Pentru a putea fi siguri că este păgubitul, avem nevoie de câteva detalii din partea lui (descrierea portofelului).

Vă mulțumim!

Persoană de contact inspector principal de poliție Sîrb Crina, telefon 0758237605” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

FOTO- businessmagazine

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...