11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: Ștefania Stere, aleasă în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Bistrița

Ieri s-a desfășurat la Centrul cultural Dacia conferința municipală de alegeri în Organizația Femeilor Social Democrate. În fruntea organizației OFSD Bistrița a fost desemnată Ștefania Stere.

A fost constituit și Biroul Executiv de conducere al OFSD Bistrița. 

  • Prim-vicepreședinte: Săsărman Augusta
  • Secretar executiv: Mănăstire Carmen
  • Vicepreședinți: Pavel Raluca, Țurca Nicoleta-Iulia, Simionescu Simona, Zbîncă Loredana, Nogy Viorica Carmen, Baci Alina și Morariu Andreea
  • Membrii: Oroian Andreea Lia, Rus Viorelia Ioana, Tarniță Lavinia Andreea, Năsălean Loredana, Măjer Mihaela, Flueraș Cristina Georgia, Moldovan Delia Simona, Fanar-Schatz Maria Diana și Șomfelean Ana Maria Mihaela.

La conferința de alegeri a fost prezent și Emil Radu Moldovan, președinte PSD Bistrița-Năsăud, care a recunoscut că „Organizația de femei a Partidului Social Democrat a fost mereu un pilon important al partidului. A fost un adevărat sprijin și o voce în viața politică.

Prin alegerea noii conduceri a OFSD Bistrița, doamnele ne-au demonstrat încă o dată că sunt unite și că implicarea este cea care face diferența.

Felicitări, domnului deputat Daniel Suciu pentru toată implicarea și ajutorul acordat organizației municipale.

Felicitări și mult succes noii președinte OFSD Bistrița și noului birou executiv de conducere a OFSD Bistrița”, a transmis Radu Moldovan. 

La conferință au mai participat Nicolae Moldovan (prim-vicepreședinte PSD BN), Bogdan Ivan (prim-vicepreședinte PSD BN), Daniel Suciu (președinte executiv PSD Bistrița), Camelia Tabără (președinte OFSD Bistrița-Năsăud), Romeo Florian (secretar executiv PSD BN), Monica Săsărman (vicepreședinte PSD BN) și Andrei Kozuk – președinte PSD Bistrița.


Programul de activitate al OFSD Bistrița pentru perioada 2023 – 2027 vizează implementarea tuturor proiectelor și acțiunilor de la nivel național cu respectarea specificului local.

În această perioadă OFSD Bistrița va urmări cu prioritate obiectivele:

(1) Elaborarea ofertelor politice ale PSD pe baza principiului egalităţii de şanse adresate femeilor, în domeniul politic, economic, social şi cultural;

(2) Elaborarea de politici privind protecţia copiilor, a femeilor şi a familiei în societate şi îmbunătăţirea statutului acestora;

(3) Organizarea de acţiuni de pregătire în vederea promovării femeilor în structurile de decizie ale partidului şi pentru asumarea unor responsabilităţi şi demnităţi publice.

De asemenea, acțiunile cuprinse în programul de activitate al OFSD Bistrița pentru perioada 2023 – 2027 urmăresc implicarea femeilor social democrate în campanii umanitare și acțiuni de voluntariat.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?