20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Stelian Dolha: De azi, Bistrița iese de sub restricțiile de weekend

Începutul de săptămână vine cu o veste bună! Bistrița scapă de restricțiile de weekend și cele privind sălile de sport. ”Rămânem pe cod roșu, fiind incidență peste 3 la mie, dar scăpăm de măsurile de weekend și cele cu sălile de sport, implicit!” a declarat Stelian Dolha.

Incidența cazurilor COVID în municipiu a scăzut, ajungând la 3,48/1.000 de locuitori. În acest context, începutul de săptămână vine cu vești bune.

DA! Bistrița va ieși de astăzi de sub restricțiile de weekend. Implicit, și de sub restricțiile legate de sălile de sport. E o veste bună, și chiar mă bucur că putem lua aceasstă decizie. Chiar acum se supune la vot în CJSU și vom comunica în scurt timp hotărârea!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

Astfel, de azi,  sălile de sport vor putea fi redeschise. În weekend, magazinele NU se vor mai închide la ora 18.00, iar circulația va fi restricționată de la ora 22.00, nu de la 20.00.

”Rămânem totuși pe cod roșu, având incidență peste 3 la mie. Vestea e bună. Dar ce mă sperie pe mine este săptămâna viitoare. Înainte de sărbători. Dacă reușim să gestionăm bine situația, scăpăm. Cazurile scad. Dar depinde foarte mult de cum vom gestiona lucrurile odată cu sărbătoarea Paștelui. Vom vedea! Sper să fie bine și să scăpăm! Momentan am scăpat de măsurile restrictive din weekend și cu sălile de sport!” a declarat Stelian Dolha.

La scenariul ROȘU, masca trebuie purtată obligatoriu în spațiile publice, iar sălile de jocuri de noroc, cinematografele, etc sunt închise la interior. La fel și restaurantele – nu pot servi în interior, decât pe terase.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: