5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Stelian Dolha: De azi, Bistrița iese de sub restricțiile de weekend

Începutul de săptămână vine cu o veste bună! Bistrița scapă de restricțiile de weekend și cele privind sălile de sport. ”Rămânem pe cod roșu, fiind incidență peste 3 la mie, dar scăpăm de măsurile de weekend și cele cu sălile de sport, implicit!” a declarat Stelian Dolha.

Incidența cazurilor COVID în municipiu a scăzut, ajungând la 3,48/1.000 de locuitori. În acest context, începutul de săptămână vine cu vești bune.

DA! Bistrița va ieși de astăzi de sub restricțiile de weekend. Implicit, și de sub restricțiile legate de sălile de sport. E o veste bună, și chiar mă bucur că putem lua aceasstă decizie. Chiar acum se supune la vot în CJSU și vom comunica în scurt timp hotărârea!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

Astfel, de azi,  sălile de sport vor putea fi redeschise. În weekend, magazinele NU se vor mai închide la ora 18.00, iar circulația va fi restricționată de la ora 22.00, nu de la 20.00.

”Rămânem totuși pe cod roșu, având incidență peste 3 la mie. Vestea e bună. Dar ce mă sperie pe mine este săptămâna viitoare. Înainte de sărbători. Dacă reușim să gestionăm bine situația, scăpăm. Cazurile scad. Dar depinde foarte mult de cum vom gestiona lucrurile odată cu sărbătoarea Paștelui. Vom vedea! Sper să fie bine și să scăpăm! Momentan am scăpat de măsurile restrictive din weekend și cu sălile de sport!” a declarat Stelian Dolha.

La scenariul ROȘU, masca trebuie purtată obligatoriu în spațiile publice, iar sălile de jocuri de noroc, cinematografele, etc sunt închise la interior. La fel și restaurantele – nu pot servi în interior, decât pe terase.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...