21.3 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Stelian Dolha: De azi, Bistrița iese de sub restricțiile de weekend

Începutul de săptămână vine cu o veste bună! Bistrița scapă de restricțiile de weekend și cele privind sălile de sport. ”Rămânem pe cod roșu, fiind incidență peste 3 la mie, dar scăpăm de măsurile de weekend și cele cu sălile de sport, implicit!” a declarat Stelian Dolha.

Incidența cazurilor COVID în municipiu a scăzut, ajungând la 3,48/1.000 de locuitori. În acest context, începutul de săptămână vine cu vești bune.

DA! Bistrița va ieși de astăzi de sub restricțiile de weekend. Implicit, și de sub restricțiile legate de sălile de sport. E o veste bună, și chiar mă bucur că putem lua aceasstă decizie. Chiar acum se supune la vot în CJSU și vom comunica în scurt timp hotărârea!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

Astfel, de azi,  sălile de sport vor putea fi redeschise. În weekend, magazinele NU se vor mai închide la ora 18.00, iar circulația va fi restricționată de la ora 22.00, nu de la 20.00.

”Rămânem totuși pe cod roșu, având incidență peste 3 la mie. Vestea e bună. Dar ce mă sperie pe mine este săptămâna viitoare. Înainte de sărbători. Dacă reușim să gestionăm bine situația, scăpăm. Cazurile scad. Dar depinde foarte mult de cum vom gestiona lucrurile odată cu sărbătoarea Paștelui. Vom vedea! Sper să fie bine și să scăpăm! Momentan am scăpat de măsurile restrictive din weekend și cu sălile de sport!” a declarat Stelian Dolha.

La scenariul ROȘU, masca trebuie purtată obligatoriu în spațiile publice, iar sălile de jocuri de noroc, cinematografele, etc sunt închise la interior. La fel și restaurantele – nu pot servi în interior, decât pe terase.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...