-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Stelian Dolha va fi învestit azi în funcție! Frenț și Ceclan, demiși de Guvernul Orban

A venit anunțul oficial de la Guvern! Prefectul Ovidiu Frenț și subprefectul Ciprian Ceclan au fost destituiți din funcție. Noul prefect numit în funcție, Stelian Dolha, va depune astăzi jurământul.

Ieri, Stelian Dolha, prim vice-președinte PNL BN, era în drum spre București pentru a primi instruirea necesară pentru funcția de prefect.

Județul are un nou prefect: prim vice-președintele PNL BN, Stelian Dolha!

Liderul PNL BN confirmase numirea lui Dolha, dar spunea că trebuie așteptată informația oficială de la cei sus-puși.

Astăzi, Guvernul Orban a anunțat clar demiterea din funcții a prefectului Ovidiu Frenț și a subprefectului Ciprian Ceclan.

Dacă în cazul lui Ceclan nu s-a numit încă un înlocuitor, în cazul prefectului, lucrurile sunt clare. Liberalul Stelian Dolha va depune astăzi jurământul de învestire în funcție.

Astfel, el pierde funcția de prim vice-președinte al PNL BN și devine cel de-al 14-lea prefect al județului, din `89 încoace.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...