10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

Județul are un nou prefect: prim vice-președintele PNL BN, Stelian Dolha!

S-ar părea că s-a luat decizia privind numirea noului prefect de Bistrița Năsăud. Funcția îi va fi dată lui Stelian Dolha, în prezent prim vice-președinte al PNL BN. Acesta s-ar afla în drum spre București pentru instruirea necesară.

Astăzi, în cadrul unui eveniment festiv al ISU BN, Ovidiu Frenț își deplângea demiterea din funcția de prefect al județului.

În locul său se pare că ar fi fost numit Stelian Dolha. Acesta este prim-vicepreședintele PNL BN. În aceste momente, liberalul ar fi în drum spre București, pentru instruirea necesară în ceea ce privește noua funcție pe care o va deține.

Mâine ar putea fi numit oficial în funcția de prefect de Bistrița Năsăud.

Confirm informația că Stelian Dolha a fost desemnat pentru funcția de prefect al județului. Asta e intenția. Deci confirm”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, liderul PNL BN, Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...