16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

STOP VOT la Rebra! Prezența, peste 50 la sută! Ștefan Danci adjudecă încă un mandat

Localnicii din comuna Rebra au fost așteptați azi la urne, pentru a-și alege viitorul primar. La ora închiderii urnei, peste 50 la sută din cei cu drept de vot și-au exercitat acest drept.

Astăzi a avut loc încă un tur de scrutin, pentru alegerea primarului, la Rebra.

Asta după ce în 27 septembrie, primarul în funcție și contracandidatul său au obținut câte 423 de voturi fiecare.

Azi, 2.098 de cetățeni cu drept la vot au fost așteptați să pună ștampila pe Ștefan Danci (PSD) sau Daniel Năstuță (PNL).

La ora 21.00, când s-au închis urnele, s-a constatat că 1.279 de persoane au votat. Asta înseamnă o prezență de 61,07 la sută.

UPDATE

Președintele PSD BN, Radu Moldovan, a anunțat că Ștefan Danci, candidatul din partea PSD, adjudecă încă un mandat de primar.

Felicitări, Ștefan Danci, primarul reales al comunei Rebra!  Locuitorii comunei au ales bine, deoarece ești un om de cuvânt, iar împreună continuăm munca, ducând toate proiectele ce dezvoltă comunitatea la îndeplinire” a scris Radu Moldovan pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.