23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Suciu: Nu vreau ca Turc să eșueze, pentru că ar suferi bistrițenii! Dar să facă bine să finanțeze sportul!

Echipa de fotbal Gloria Bistrița a rămas fără finanțarea promisă de primărie în administrarea PSD. Ioan Turc a explicat că municipalitatea nu-și permite să dea atâția bani. Deputatul Daniel Suciu a declarat că nu ar vrea ca Turc să eșueze în administrarea orașului, pentru că ar suferi bistrițenii. „Dar să găsească soluții ca echipa de fotbal să fie sprijinită. Nu vreau să eșueze, dar să susțină sportul” a declarat acesta.

În vara lui 2020, CJ BN și PMB dădeau mâna pentru a susține sportul în Bistrița, mai exact, pentru a finanța echipa de fotbal Gloria Bistrița.

VIDEO: Consiliul Județean și Primăria Bistrița au dat mâna să susțină Gloria Bistrița! Aproape două milioane de lei finanțare, dintr-un șut!

Dacă viceprimarul de atunci, Cristian Niculae, promitea găsirea unor soluții pentru resuscitarea fotbalului bistrițean, noua administrație a arătat clar că fotbalul, implicit sportul, NU sunt o prioritate.

Echipa de fotbal Gloria Bistrița, lăsată fără un milion de lei dintr-un șut!

Deputatul Daniel Suciu a făcut un apel către noul primar al Bistriței.

Eu nu-mi doresc ca domnul Turc să eșueze, pentru că ar avea de suferit bistrițenii. Dar noi vrem să susținem sportul și am demonstrat asta. Sala Polivalentă de la Unirea va fi cea mai modernă Sală Polivalentă din țară. Totuși, semnalele administrației Turc arată că pentru ei sportul NU e o prioritate. Au refuzat să finanțeze echipa de fotbal. A spus că nu sunt bani, dar bugetul primăriei e incomparabil mai mare decât cel al Consiliului Județean. Eu nu vreau ca domnul Turc să eșueze, dar să finanțeze sportul! Că dacă bine îmi amintesc, în campanie chiar avea o imagine de promovare pe stadionul Gloriei Bistrița”, a spus Daniel Suciu.

Mai multe detalii, în imaginile video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...