1.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Suma record plătită de un bistrițean pentru un loc de parcare 1.800 de lei/an! Altul a fost dispus să scoată din buzunare peste 3.000 de lei

Care este cel mai scump loc de parcare din Bistrița? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții municipalității, acesta se află în zona Locotenent Călin și ajunge la 1.800 de lei/anual. Un alt bistrițean a fost dispus să scoată din buzunare 3.200 de lei pentru un loc de parcare, însă n-a mai ajuns pe la casierie să plătească pentru el.

Lunar, bistrițenii scot în jur de 250 de lei pentru un loc de parcare de reședință închiriat de la municipalitate. În cazul licitării, prețul de închiriere pentru un loc de parcare ajunge și de 7-8 ori mai mare.

Lipsa locurilor de parcare inclusiv de reședință face ca licitațiile organizate pentru închirierea lor să devină adevărate bătălii. Așa se face că unii au ajuns să plătească pentru un loc de parcare „câștigat” la licitație și 1.800 de lei.

Acesta este cel mai scump loc de parcare și este situat, conform informațiilor oferite de Primăria Bistrița în zona străzii Locotenent Călin. Se pare că un alt bistrițean a fost dispus să scoată din buzunare 3.200 de lei, însă s-a răzgândit și n-a mai ajuns la casierie, astfel că locul de parcare va fi licitat din nou.

La ultima ședință de Consiliu Local, viceprimarul Sorin Hangan preciza faptul că în zona Constantin Roman Vivu, de ceva vreme prețul pentru un loc de parcare nu prea a scăzut sub 800 de lei/an.

Se pare că bătaie este doar pe anumite zone din oraș. În luna februarie, Poliția Locală făcea cunoscut faptul că bistrițenii nu au fost interesați de 390 de locuri de parcare licitate în municipiu.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.