24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Sunete de război, pe Valea Bârgăului: Se trage cu muniție specifică!

Periodic, în poligonul din Tiha Bârgăului, se execută trageri cu muniție de război. Timp de două zile, sunete de război se vor auzi pe Valea Bârgăului. Populația e rugată să NU se deplaseze în zonă.

Militarii se antrenează, deseori, în poligonul I.T.A.I. din Tiha Bârgăului. Acolo se trage cu muniție de război.

Atunci când au loc astfel de exerciții, locuitorii dinb zonă sunt avertizați cu privire la sunetele care vor acoperi zona.

Totodată, atât oamenii cât și animalele ar fi bine să stea deoparte de perimetrul poligonului.

Primarul comunei Tiha Bârgăului a anunțat că de azi, timp de două zile, în intervalul 09.00 – 16.00, sunetele de război vor răsuna pe Valea Bârgăului.

Astfel de trageri au mai avut loc și în perioada 2 -5 mai 2022 și 16 – 17 februarie 2022. În 2021 au avut loc astfel de trageri doar în 1 și 20 aprilie, timp de câteva ore.

O parte a militarilor bistrițeni se află în aceste zile la Wind Spring 22, unde se antrenează pe un câmp de luptă modern.

1500 de militari și peste 300 de vehicule de la Brigada Mecanizată Grigore Bălan, instrucție pentru câmpul de luptă modern

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.