3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

SUPERCOM: Cum intrați în posesia pubelei verzi dacă nu ați primit-o până acum

SUPERCOM SA aduce la cunoștința cetățenilor din municipiul Bistrița (inclusiv localitățile componente) că s-a încheiat etapa de distribuire a pubelei verzi, pentru colectarea optimă a deșeurilor reciclabile din sticlă, pe toate străzile.

Această distribuire s-a derulat în perioada 9 decembrie 2023 – 31 martie 2024, conform programului anunțat în prealabil.

Din motive obiective, o parte din cetățenii municipiului Bistrița nu au intrat în posesia pubelei verzi, pentru că nu au fost găsiți la domiciliu în perioada programată.

Prin urmare, adresăm o rugăminte celor care locuiesc în zonele de case din Bistrița / localitățile componente și care nu eu primit pubela verde – să vină să ridice acești recipienți de colectare de la sediul Supercom SA.

Sediul Supercom se află pe str. Drumul Cetății, Nr 11.

Programul de ridicare a pubelei verzi de la sediul Supercom se face în intervalul 09.00 – 16.00.

Pubela verde se va ridica pe baza actului de identitate și a semnăturii olografe în procesul verbal de predare / primire a pubelei verzi.

Mulțumim tuturor cetățenilor pentru înțelegere și sprijin.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Bună.am o întrebare , daca eu nu am contract cu supercom tb.sa platesc gunoiul?menționez că cei de la primărie tot mă amenință sa plătesc gunoiul.de ce sa platesc la primărie ?sa vina cei de la SCSupercom să le plătesc.e ilegal ce fac primarii pt.aceasta societate comercială.ma pune sa platesc gunoiul pe tot anul fara nici o reducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.