12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Ilva Mică: Evacuat din casă, după ce și-a bătut soția. Beat fiind, a revenit și a bătut-o iar

Ieri, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Ilva Mică că a fost bătută de soțul său, în vârstă de 44 de ani. Împotriva lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu și totodată a fost evacuat din casă, însă, beat fiind, a revenit și și-a bătut iar soția.

La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în urma unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic soția. 

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, acesta fiind totodată evacuat din locuință. Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie”, potrivit IPJ BN.

În aceeași zi, în jurul orei 23:00, femeia a sesizat faptul că soțul ei, aflat sub influența alcoolului, a revenit la locuință, manifestându-se agresiv.

Acesta a fost condus de către polițiști și internat la o unitate spitalicească. 

De asemenea, în urma celor constatate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, a mai completat sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?