21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Consilieri de probaţiune din 3 judeţe – Bistriţa-Năsăud, Alba şi Sibiu au intrat în greva foamei, iar cei rămaşi la sedii au protestat prin grevă japoneză

Consilieri de probaţiune din 3 judeţe – Bistriţa-Năsăud, Alba şi Sibiu au intrat ieri în greva foamei, iar cei rămaşi la sedii au protestat prin grevă japoneză, potrivit unui comunicat de presă remis de Sindicatul Naţional al Consilierilor din Serviciile de Probaţiune. Oamenii sunt nemulţumiți de faptul că nu şi-au primit integral salariile de la începutul acestui an.

Sute de angajaţi ai Serviciilor de Probaţiune din întreaga ţară au recurs, ieri, la diverse forme de protest, nemulţumiți de faptul că nu şi-au primit integral salariile de la începutul acestui an.

În 02.04.2024, 300 de consilieri de probaţiune din toată ţara, afiliaţi sau neafiliaţi Sindicatului Naţional al Consilierilor din Serviciile de Probaţiune şi ai Sindicatului PROLEX din România, au protestat în faţa Palatului Victoria din Bucureşti, ca urmare a faptului că nu şi-au primit integral salariile de la începutul anului.

Consilieri de probaţiune din 3 judeţe – Bistriţa-Năsăud, Alba şi Sibiu au intrat în greva foamei, iar cei rămaşi la sedii au protestat prin grevă japoneză”, anunţă, printr-un comunicat dat publicităţii miercuri, Sindicatul Naţional al Consilierilor din Serviciile de Probaţiune, informează news.ro.

O delegaţie din care au făcut parte consilieri, şefi servicii din mai multe judeţe, dar şi liderul sindicatului a fost primită în audienţă de către şeful Cancelariei Prim Ministrului, primind promisiuni conform cărora „Guvernul va identifica o soluţie, până la data de 01.05.2024 pentru completarea bugetului Direcţiei Naţionale de Probaţiune pentru tot anul 2024”.

În caz contrar, consilierii de probaţiune spun că vor reveni la forme radicale de protest, cum este cea a grevei foamei.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: