11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Surpriză pentru un beclenar: Polițiștii i-au găsit și dus acasă bicicleta furată, deși nu le ceruse ajutorul

Un bărbat din Beclean și-a schimbat total părerea despre polițiști. Asta după ce oamenii legii i-au găsit și dus acasă bicicleta furată, deși nu le ceruse ajutorul. Se declarase… sceptic.

Și polițiștii sunt oameni!” este concluzia lui Vasile, un bărbat din Beclean.

La începutul lunii mai 2023, bărbatul cerea ajutor – în mediul online – pentru a-i fi găsită bicicleta. Așa cum spunea în anunț, i-a fost furată, însă nu era vorba de o valoare numerică mare, ci mai degrabă una sentimentală.

Tocmai de aceea, era dispus să îi dea hoțului altă bicicletă, la schimb, numai să i-o restituie pe aceea.

Oamenii s-au mobilizat, au distribuit postarea, dar timpul a trecut fără vreo veste.

Ieri însă, Vasile a avut o surpriză care i-a schimbat percepția despre oamenii legii. Polițiștii i-au adus bicicleta acasă, deși nu le ceruse ajutorul, fiind sceptic.

Mulțumim Poliției Beclean, Poliției Secției 5 Rurale Reteag, pentru frumoasa și nesperata surpriză!

Mea culpa: mânat de prejudecăți, am zis că nu merg să fac plângere, că nu se rezolvă nimic! Chiar și fără vreo plângere, dânșii au rezolvat! Eu mi-am schimbat părerea: polițiștii sunt oameni și ei și își fac treaba cum pot mai bine!”, a scris Vasile pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.