9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

SURSE: Cu CINE se bate actuala șefă de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru a-și păstra fotoliul

Liberala Doina Sigmirean Pop unsă de partid la șefia Casei de Asigurări de Sănătate, s-a văzut nevoită să se „lupte” pentru fotoliul pe care-l ocupă, după ce CNAS a scos la concurs 40 de posturi de directori generali, inclusiv cel de la Bistrița. Cu CINE se luptă Sigmirean:

Luna aceasta, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs posturile de directori generali ai caselor județene de asigurări de sănătate din tot atâtea județe. Printre ele se numără și CJAS Bistrița-Năsăud, instituție care este condusă interimar, de anul trecut, de Doina Sigmirean Pop. Bistrițeanul.ro a scris despre acest subiect AICI.

Aceasta s-a văzut, astfel, nevoită să participe la concurs pentru a putea ocupa postul permanent. Doar că nu a luat în calcul că va avea concurență puternică. Din cei 4 concurenți pentru acest post, 3 au fost declarați admiși, după depunerea dosarelor.

Surse Bistrițeanul.ro spun că printre admiși se numără șefa în funcție, Doina Sigmirean Pop. De asemenea a fost declarat admis Wilhelm Szekely, care a mai fost director al instituției, după un concurs câștigat în 2010. Acesta este în instituție de mai bine de 15 ani.

Admisă a fost și Floarea Lup și ea cu vechime în instituție. Următoarea probă, cea scrisă, va avea loc în data de 6 mai. Ultima probă este interviul, care, cel mai probabil se va desfășura tot în luna mai.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...