0.2 C
Bistrița
joi, ianuarie 27, 2022

SURSE: Cu CINE se bate actuala șefă de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru a-și păstra fotoliul

Liberala Doina Sigmirean Pop unsă de partid la șefia Casei de Asigurări de Sănătate, s-a văzut nevoită să se „lupte” pentru fotoliul pe care-l ocupă, după ce CNAS a scos la concurs 40 de posturi de directori generali, inclusiv cel de la Bistrița. Cu CINE se luptă Sigmirean:

Luna aceasta, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs posturile de directori generali ai caselor județene de asigurări de sănătate din tot atâtea județe. Printre ele se numără și CJAS Bistrița-Năsăud, instituție care este condusă interimar, de anul trecut, de Doina Sigmirean Pop. Bistrițeanul.ro a scris despre acest subiect AICI.

Aceasta s-a văzut, astfel, nevoită să participe la concurs pentru a putea ocupa postul permanent. Doar că nu a luat în calcul că va avea concurență puternică. Din cei 4 concurenți pentru acest post, 3 au fost declarați admiși, după depunerea dosarelor.

Surse Bistrițeanul.ro spun că printre admiși se numără șefa în funcție, Doina Sigmirean Pop. De asemenea a fost declarat admis Wilhelm Szekely, care a mai fost director al instituției, după un concurs câștigat în 2010. Acesta este în instituție de mai bine de 15 ani.

Admisă a fost și Floarea Lup și ea cu vechime în instituție. Următoarea probă, cea scrisă, va avea loc în data de 6 mai. Ultima probă este interviul, care, cel mai probabil se va desfășura tot în luna mai.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...