19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

SURSE: S-a găsit post „călduț” pentru fostul vice Niculae, la ADI Deșeuri

ADI Deșeuri are un nou director, instituția care gestionează managementul deșeurilor în județ funcționând cu un interimar de mai bine de 9 luni. Este vorba despre Cristian Niculae, fostul viceprimar și candidat al PSD la Primăria Bistrița. Acesta a susținut ieri interviul pentru acest job, ultima probă a concursului.

ADI Deșeuri, instituția care se ocupă de managementul deșeurilor din județ a rămas fără director în luna mai a anului trecut, când fostul șef Pavel Plăian a plecat în concediu și nu s-a mai întors.

Primele concursuri pentru ocuparea acestui post s-au organizat în vara anului trecut, însă niciun concurent nu reușea să obțină punctaj minim pentru a-l ocupa. Ultima tentativă a fost făcută chiar la începutul acestui an.

Surse Bistrițeanul.ro spun că la concurs s-au prezentat doi candidați, unul dintre ei fiind Cristian Niculae, fostul viceprimar al municipiului Bistrița și candidat al PSD la Primăria Bistrița.

Ieri, acesta a susținut ultima probă a concursului, interviul. Se pare că proiectul său de management propus pentru următoarea perioadă a fost mai bun decât cel al contra-candidatului său.

Cristian Niculae a fost viceprimar al municipiului Bistrița, iar anterior a condus Garda de Mediu a județului Bistrița-Năsăud. Acesta este fiul fostului primar al comunei Coșbuc.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...