19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

VIDEO: Centrul regional de vaccinare din Maieru încă așteaptă dozele de vaccin antiCovid promise luna trecută

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Vasile Borș din Maieru a vorbit, între altele, despre pandemia care a afectat viața comunității pe care o conduce. Vasile Borș a precizat că oamenii abia așteaptă să-și reia viața și obiceiurile de dinainte de declanșarea pandemiei.

Acum, că a început și vaccinarea – lucrurile ar trebui să reintre pe un făgaș normal. Există, însă, și întârzieri, a admis primarul Vasile Borș.

La Maieru – unde a fost amenajat un centru regional de vaccinare – dozele de vaccin ar fi trebuit să ajungă pe 15 ianuarie.

Am înțeles că cei care se vacccinează nu mai fac forme grave ale bolii. Au fost și persoane mai sensibile care nu s-au simțit tocmai bine. Dar sper ca acest vaccin să fie totuși un lucru bun. Sper să poată să beneficieze de el cât mai multă lume din România. La centrul regional din Maieru, încă nu au sosit dozele de vaccin. Le așteaptăm din 15 ianuarie, dar dozele de vaccin nu au sosit nici până acum…”, a mai spus primarul Vasile Borș.

Edilul a subliniat că vaccinul ar putea să fie tocmai speranța de a reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții. 

Instituția Prefectului anunța că etapa a II-a de vaccinare începe în Bistrița-Năsăud în 15 ianuarie, la Centrul medico-social din Suseni.

Procesul de vaccinare împotriva CoVid-19 pentru etapa a doua va continua la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți Beclean. Progresiv, vor fi operaționale și alte centre din județ în Teaca, Prundu Bârgăului, Maieru, Beclean și Năsăud”, anunțau reprezentanții Prefecturii în 15 ianuarie.  

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/4PeJsJfOgmI” aspect_ratio=”885:498″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...