-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

SURSE – „Sportivul” care a luat la bătaie un polițist, în propria curte, sub ochii fetiței sale, reținut la un an de la incident

Sportivul care acum aproape un an lua la bătaie un polițist, în propria curte, de față cu fetița sa de trei ani, a ajuns în sfârșit după gratii. Acesta a fost reținut ieri și urmează să fie propus pentru arest preventiv, cel mai probabil în cursul acestei zile.

Incidentul violent a avut loc în 6 noiembrie 2017, în apropierea fabricii Leoni, unde locuiește polițistul Cristinel C. În jurul orei 16:00-16:30, omul legii a observat un autoturism parcat pe terenul său, în spatele casei.

În autoturismul în cauză s-ar fi aflat notarul Adrian Bria, căruia polițistul i-ar fi spus să părăsească terenul. Întrucât notarul ar fi refuzat și ar fi început să vorbească urât, polițistul a scos telefonul mobil și a început să filmeze întreaga scenă.

Notarul ar fi părăsit zona, iar după 15 minute s-ar fi întors, în mașină fiind și un fost sportiv de performanță care i-ar fi luat telefonul polițistului, după care ar fi început să îl lovească, chiar în curtea sa, sub ochii fetiței sale de 3 ani, până când omul legii și-a pierdut conștiența. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

Polițistul a ajuns la spitalul din Bistrița, fiind transferat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde a fost operat la maxilar.

„În data de 6 noiembrie, Poliția Municipiului Bistrița a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, amenințare și furt”, declara purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea, la acea dată.

Între timp, dosarul ar fi ajuns la DIICOT, iar surse Bistrițeanul.ro spun că fostul sportiv de performanță Ovidiu C. ar fi fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie propus pentru arest preventiv.

Polițistul s-a reîntors la muncă, în luna februarie însă și acum, la aproape un an de la incident încă mai are probleme de sănătate: „Încă sunt sub tratament. Trebuie să îmi mai fac niște investigații, dar nu sunt foarte bine”, a declarat Cristinel C. pentru Bistrițeanul.ro.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: