4.9 C
Bistrița
marți, decembrie 6, 2022

Taberele organizate de biserică, magnet pentru adolescenți și copii

Deși adolescenții și copiii par să se fi distanțat de biserică în ultimele decenii, se pare că instituția încă îi atrage pe unii dintre ei. Așa se face că centrul de tineret al Bisericii Ortodoxe de la Sîngeorz-Băi e plin vară de vară, iar locurile în taberele organizate de BOR se ocupă într-o singură zi.

Prezent la Bistrițeanul Live, preotul Tudor Mudure a vorbit și despre activitățile și taberele dedicate tinerilor, adolescenților și copiilor din județ. Deși noile generații par îndepărtate de lucrurile sfinte, lucrurile nu par să stea chiar așa.

Ne-o confirmă preotul Tudor Mudure, care spune că vară de vară, Centrul de Tineret de la Sîngeorz-Băi, ridicat, organizat și întreținut de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, este plin de tineri și copii.

Taberele organizate acolo pe timp de vară au un caracter educativ, recreativ și spiritual și au început acum aproape 10 ani, în 2013.

„Am dat startul înscrierilor la taberele de vară. Am anunțat 3 tabere, două pentru copii și una pentru adolescenți. De astăzi pe mâine s-a ocupat tabăra pentru adolescenți și într-o săptămână cea pentru copii. Lumea înțelege utilitatea acestor activități pe care biserica le face. La început poate n-au înțeles ce caută biserica în școală, pentru că și această întrebare s-a pus ”, a explicat preotul Tudor Mudure, la Bistrițeanul Live.

Emisiunea la care a fost invitat preotul Tudor Mudure o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...