4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Tânăr de 18 ani, reținut după ce și-ar fi bătut și amenințat tatăl

Un tânăr de 18 ani din Ciceu Giurgești a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a agresat și amenințat tatăl. Acesta deja avea interdicția de a se apropia de părintele său.

Tânărul a fost reținut aseară de către polițiștii din Petru Rareș. Acesta are doar 18 ani și este din Ciceu Giurgești. Polițiștii îl cercetează pentru violență în familie, amenințare și încălcarea unui ordin de protecție.

Inițial, în 27 mai, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Tânărul, în urma unui scandal în familie și agresat tatăl de 51 de ani.

„Ieri, 28 mai, polițiștii au constatat că tânărul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis. S-ar apropiat de tatăl său la o distanță mai mică de 50 m, amenințându-l cu acte de violență. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița- Năsăud. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.”, precizează IPJ BN, într-un comunicat de presă.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.