22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Bistrița: În jungla urbană, un cal paște fericit…Tâgâdâm…tâgâdâm…

Frumosul burg s-a transformat într-o junglă urbană. Impresionat de natura sălbatică, un cititor Bistrițeanul.ro a luat la pas orașul încă de dimineață și ne-a trimis instantanee cu jungla urbană, poate poate reușim împreună să impresionăm administrația să pună naibii odată mâna pe coasă și scoată la lumină orașul ascuns sub vegetația luxuriantă.

Iar dacă bistrițenii sunt nemulțumiți că nu se mai vede om cu persoană de brusturii dintre blocuri, un cal este totuși fericit și paște în liniște iarba grasă din Bistrița Europeană. VIDEO color cu dovada:

Poate este vorba de o nouă imagine a Bistriței, poate vrea să ne surprindă administrația Turc cu un labirint verde, unde să ne jucăm cu toții „de-a ascunsa” printre brusturi. O fi vreun proiect ascuns, ceva ce numai un ochi sensibil de filosof poate să vadă și noi, muritorii de rând, nu.

Și dacă nu-i așa, și-i doar dovada că administrația e prin brusturi, să ne dea și nouă cineva un semn, să batem coasa și să ieșim la luptă. Cu coase, cu furci, cu ce s-o putea, să facem ordine în oraș, să scoatem buruienile care nu ne lasă să vedem ditai performanța în administrație.

 

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Du-te Turcule unde a încărcat dracul iapa că îndată ai un an și nu ai făcut nimic incompetentule….a i-al si pe Crețu alt incompetenț.

    • Dar eu la casă, de ce pot să-mi curăț șanturile și de la șant la gardul privat iar domnii de la bloc nu pot ? Dar așa-i la noi: să ne dea, să ne facă. Noi aruncăm mizerii din mașină (în fiecare săptămână adun un sac de gunoaie din șanțul în care le aruncă „automobiliștii” și TIR-iștii care circulă pe centura Bistriței. Câinii de pază ai primăriei, polițiștii locali, vin pe aici doar să amenințe cu amenzi dacă nu curățăm lună șanțurile.

  2. Administratia pacii. De partea turcului am fost inainte de alegeri dar vad ca e mai jalnic orasul ca niciodata. Si nu e vorba ca nu sunt bani, ca bani sunt.
    1. Iarba e lasata sa ajunga la 1 metru dar copacii sunt taiati din trunchi aproape. Isi bat joc de oameni, nu au nici o logica in ceea ce fac.
    2. Bani sunt, pentru ca vedem zilele astea cum sunt aruncati inutil pe pistele de biciclisti. Sunt pro pentru piste de biciclisti dar asta nu inseamna ca trebuie desfiintate trotuarele pe unde treceau pietonii. Pe bulevarde se amenajeaza piste, mai mare prostie nu am vazut. Noi nu avem locuri de parcare si strazi pe care sa circulam, asfaltul e jalnic si chiar lipseste pe multe strazi, dar noi ingramadim si mai tare infrastructura rutiera facand piste de biciclisti din trotuare, locuri de parcare si strazi. In stefan cel mare toate strazile o sa fie cu sens unic dupa finalizarea pistelor pentru ca le trebuie lor bani in buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...