16.9 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

Inst-Nistor Bistrița a făcut „echilibristică ” în 2020. Și-a majorat afacerile, însă profitul a avut de suferit

Inst-Nistor, compania bistrițeană care oferă servicii de instalații si comercializează produsele aferente acestui domeniu, a finalizat un 2020 problematic într-o notă optimistă. Cifra de afaceri depășește 8.608 mil. lei, obținând astfel o majorare de 9.58% față de anul 2019.

Totuși, profitul nu este unul strălucitor. Anul 2019 a adus companiei un profit de 209.178 mii lei. 2020 a adus însă o scădere de 32.32%, până la suma de 144.236 mii lei.

Numărul mediu de angajați s-a menținut și el oarecum, de-a lungul anilor, la finalul lui 2020 fiind înregistrați 39 de angajați activi. Din 2005, anul înființării companiei, se pare ca 2018 a fost cel mai bun an al Inst-Nistor.

Tot în 2020, Inst-Nistor în asociere cu Kes Business SRL, au câștigat proiectul „Creșterea eficienței energetice a Secțiilor externe ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița, situate pe str. Alba Iulia”. Valoarea acestei investiții a fost de 7.5 milioane lei, iar lider de asociere a fost Inst-Nistor.

Inst-Nistor Bistrița, este o companie înființată în anul 1991. Aceasta activează în domeniul construcțiilor și oferă servicii de instalații dar și produsele specifice necesare domeniului. Serviciile companiei sunt dedicate spațiilor rezidențiale, industriale sau de tip business.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...