13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

Tânăr din Salva, căutat de polițiștii nemți, arestat! Făcea parte dintr-o bandă de infractori

Polițiștii bistrițeni l-au arestat preventiv pe un tânăr din Salva. Acesta era căutat de oamenii legii din Germania și dat în urmărire la nivel internațional. Bistrițeanul făcea parte dintr-o bandă de infractori. CE acuze i se aduc:

Un tânăr din Salva era căutat la nivel internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea  infracțiunilor de furt comis în bandă și falsificare de documente, pe teritoriul Germaniei” explică motivul reprezentanții IPJ BN.

Bistrițeanul a fost depistat vineri, reținut și apoi prezentat instanței. S-a dispus arestarea sa preventivă.

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Salva, care era urmărit internațional. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 de ore și, ulterior, Curții de Apel Cluj,  care a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, urmând a fi predat autorităților din Germania, în vederea dispunerii măsurilor legale” transmit polițiștii.

Dumitru Traian B. ar fi făcut faptele în perioada  27.06.2018- 04.07.2018. Mandatul de arestare a fost emis în 01.04.2020, de Judecătoria Flensburg, Germania, așa cum se arată în decizia instanței cujene:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...