25 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Tânăr din Salva, căutat de polițiștii nemți, arestat! Făcea parte dintr-o bandă de infractori

Polițiștii bistrițeni l-au arestat preventiv pe un tânăr din Salva. Acesta era căutat de oamenii legii din Germania și dat în urmărire la nivel internațional. Bistrițeanul făcea parte dintr-o bandă de infractori. CE acuze i se aduc:

Un tânăr din Salva era căutat la nivel internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea  infracțiunilor de furt comis în bandă și falsificare de documente, pe teritoriul Germaniei” explică motivul reprezentanții IPJ BN.

Bistrițeanul a fost depistat vineri, reținut și apoi prezentat instanței. S-a dispus arestarea sa preventivă.

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Salva, care era urmărit internațional. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 de ore și, ulterior, Curții de Apel Cluj,  care a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, urmând a fi predat autorităților din Germania, în vederea dispunerii măsurilor legale” transmit polițiștii.

Dumitru Traian B. ar fi făcut faptele în perioada  27.06.2018- 04.07.2018. Mandatul de arestare a fost emis în 01.04.2020, de Judecătoria Flensburg, Germania, așa cum se arată în decizia instanței cujene:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!