25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Tânără și neliniștită: Maramureșeni furați de o bistrițeancă! Valoarea prejudiciului- consistentă!

Riscă să ajungă după gratii, după ce a furat din casa unor maramureșeni. La trei zile de la ispravă a fost prinsă de polițiști. Bistrițeanca a cauzat un prejudiciu însemnat, fiind reținută de polițiști.

În 4 august, o familie din Baia Mare au anunțat polițiștii că din casă le-au fost furate mai multe bunuri și bani. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce ei erau pe terasă.

S-au demarat cercetările pentru a identifica făptașul. La trei zile distanță, polițiștii maramureșeni au stabilit că bunurile și banii au fost furați de o bistrițeancă de 27 de ani, care a pătruns în casa maramureșenilor, pe strada Valea Roșie din municipiu.

Tânăra a sustras telefoane mobile, bani şi alte lucruri. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 15.000 de lei. Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea acesteia şi la recuperarea a jumătate din prejudiciu. A fost reținută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş”, se arată în comunicatul remis presei de polițiștii maramureșeni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.