22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Tânără și neliniștită: Maramureșeni furați de o bistrițeancă! Valoarea prejudiciului- consistentă!

Riscă să ajungă după gratii, după ce a furat din casa unor maramureșeni. La trei zile de la ispravă a fost prinsă de polițiști. Bistrițeanca a cauzat un prejudiciu însemnat, fiind reținută de polițiști.

În 4 august, o familie din Baia Mare au anunțat polițiștii că din casă le-au fost furate mai multe bunuri și bani. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce ei erau pe terasă.

S-au demarat cercetările pentru a identifica făptașul. La trei zile distanță, polițiștii maramureșeni au stabilit că bunurile și banii au fost furați de o bistrițeancă de 27 de ani, care a pătruns în casa maramureșenilor, pe strada Valea Roșie din municipiu.

Tânăra a sustras telefoane mobile, bani şi alte lucruri. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 15.000 de lei. Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea acesteia şi la recuperarea a jumătate din prejudiciu. A fost reținută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş”, se arată în comunicatul remis presei de polițiștii maramureșeni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...