9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Tânărul care a violat o bătrână care putea să-i fie bunică a fost trimis în judecată. Ce pedeapsă riscă

În luna noiembrie, un tânăr de 22 de ani a violat o bătrânică de 80 de ani, în propria sa locuință. După ce a batjocorit-o, tânărul s-a făcut nevăzut, fiind prins ulterior de către polițiști. Acesta a fost trimis în judecată.

Incidentul s-a produs în data de 19 noiembrie, în toiul nopții, în Dumbrăvița. Tânărul de 22 de ani a intrat în locuința bătrânei de 80 de ani, care locuia singură și a violat-o, după care s-a făcut nevăzut.

Poliția a fost alertată de o vecină, iar bătrâna, în prima fază nu a recunoscut că a fost violată, spunându-le oamenilor legii că tânărul consătean doar a încercat să o siluiască și să o jefuiască. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Tânărul a fost trimis în judecată în luna decembrie a anului trecut pentru viol și violare de domiciliu și riscă între 3 și 10 ani de închisoare. Acesta este în arest preventiv de la comiterea faptei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.