7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

În floarea vârstei, a batjocorit o bătrânică ce-i putea fi bunică

O bătrânică de 80 de ani a trăit spaima vieții sale, după ce un tânăr din aceeași localitate a batjocorit-o. Inițial, de rușine, femeia nici nu a recunoscut că a fost batjocorită, spunându-le oamenilor legii că tânărul doar a încercat…

Incidentul s-a petrecut în data de 19 noiembrie, chiar în casa bătrânei din localitatea Dumbrăvița. Un tânăr de 22 de ani din aceeași localitate a profitat de faptul că aceasta era singură, a intrat în casa sa și a violat-o.

Poliția a fost sesizată de o vecină. Inițial, bătrânica, ce putea să-i fie bunică celui care a batjocorit-o, le-a spus oamenilor legii că tânărul doar a încercat să o violeze și să o jefuiască.

Conform cercetărilor ulterioare, polițiștii au ajuns la concluzia că bătrâna a fost violată, iar din casă nu îi lipsește nimic, varianta jafului nefiind luată în calcul.

Tânărul a fost reținut în aceeași zi pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv. Acesta a și fost trimis în judecată pentru viol.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...