1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Te-ai căsătorit? Vezi că te caută ANAF-ul!

Tinerii căsătoriți vor primi în curând o scrisoare! Nu de dragoste! Ci tocmai de la ANAF! Răspunsul este obligatoriu, altfel Fiscul le va lua din cadoul de nuntă al proaspeților însurăței aproape 5.000 de lei.

ANAF-ul s-a gândit că nu încasează destule taxe și impozite așa că „cere ajutorul” tinerilor căsătoriți. Mai exact, însurățeii vor primi acasă un plic. Dar nu cu „darul de nuntă”, ci cu un formular.

Fiscul cere completarea datelor celor care le-au furnizat sala de nuntă, muzica și serviciile foto/video. Vor trebui completate toate datele de contact și suma pe care au plătit-o pentru aceste servicii.

Motivația acestui „gest”? Cei care oferă servicii la nunți încasează sume mari de bani pe care le declară parțial, sau chiar deloc, și astfel nu plătesc taxe după ele.

Mai mult, ANAf-ul forțează tinerii căsătoriți să completeze aceste formulare cât mai corect și să le expedieze Fiscului cât mai repede. Dacă datele din formulare nu sunt corecte, tinerii vor fi acuzați de „fals în înscrisuri”, iar dacă nu vor să furnizeze informațiile, vor primi o amendă cu valoare cuprinsă între 2.000 și 5.000 de lei.

Inițiativa ANAF este nouă, iar dovada o face cererea de solicitare informații către un argeșean proaspăt căsătorit, așa cum puteți vedea AICI.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...