9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

TELVERDE pentru ORICE întrebare legată de CORONAVIRUS! CARE e situația în județul nostru:

Numărul cazurilor de pacienți diagnosticați cu coronavirus, la nivel național, este de trei români. În județul nostru nu există NICIUN CAZ diagnosticat, NICIUN bistrițean carantinat. Totuși, aproape 80 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Autoritățile au pus la dispoziție un TELVERDE pentru ORICE întrebare legată de CORONAVIRUS!

Trei români sunt diagnosticați, la nivel național, cu coronavirus. Primul român încarantinat, cel din Gorj, nu mai este carantinat, dar familia sa este ținută sub observație.

La nivelul județului nostru, NU EXISTĂ niciun bistrițean diagnosticat cu coronavirus. De asemenea, NU EXISTĂ niciun bistrițean încarantinat. Sunt totuși 76 de persoane monitorizate la domiciliu. E vorba de bistrițeni întorși din Italia și familiile acestora.

Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile.

Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu Coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare.

De asemenea, pentru că foarte mulți apelau la numărul unic 112, pentru a cere informații despre coronavirus, autoritățile au pus la dispoziție un TELVERDE.

0800800358 – linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19. Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE. Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08:00 şi 23>00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică”, transmit autoritățile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.