17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Tentativă de omor la Bistrița! Trei tineri de pe sate s-au certat, iar unul a ajuns înjunghiat la spital

Trei tineri din diferite localități s-au întâlnit la Bistrița. S-au certat, iar unul dintre ei a fost înjunghiat, ajungând la spital. Ceilalți doi au fost reținuți. Unul dintre ei s-a ales cu 60 de zile de control judiciar, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Sâmbătă, medicii din Spitalul Județean de Urgență Bistrița au solicitat prezența polițiștilor în unitate. Un tânăr a fost internat la secția chirurgie, având o plagă produsă prin înjunghiere.

Oamenii legii i-au cerut explicații tânărului de 29 de ani, din Poienile Zagrei. Acesta a mărturisit că incidentul a avut loc în 9 ianuarie, seara, pe o stradă din municipiu. Și că ar fi fost agresat de două persoane necunoscute.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat verificările, iar în urma investigațiilor efectuate, au identificat doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitățile Milaș, respectiv Jelna. Aceștia sunt bănuiți că, la data de 9 ianuarie a.c., împreună cu cel de 29 de ani, din Poienile Zagrei, în urma unui conflict spontan izbucnit, s-ar fi agresat reciproc. Totodată, din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că tânărul de 20 de ani, din Milaș, împreună bărbatul de 29 de ani, din Poienile Zagrei l-ar fi agresat pe cel de 21 de ani care, la rândul lui, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe cel de 29 de ani”, explică polițiștii.

Cei doi agresori au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

Totuși, cazul a fost preluat ulterior de Parchet, aducându-se și o altă acuză.

„Cazul a fost preluat de către parchet, fiind efectuate cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor și lovire sau alte violențe. Procurorul criminalist a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 21 de ani, din Jelna, care este cercetat pentru tentativă la omor. Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, transmit oamenii legii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...