-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Tentativă de omor la Bistrița! Trei tineri de pe sate s-au certat, iar unul a ajuns înjunghiat la spital

Trei tineri din diferite localități s-au întâlnit la Bistrița. S-au certat, iar unul dintre ei a fost înjunghiat, ajungând la spital. Ceilalți doi au fost reținuți. Unul dintre ei s-a ales cu 60 de zile de control judiciar, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Sâmbătă, medicii din Spitalul Județean de Urgență Bistrița au solicitat prezența polițiștilor în unitate. Un tânăr a fost internat la secția chirurgie, având o plagă produsă prin înjunghiere.

Oamenii legii i-au cerut explicații tânărului de 29 de ani, din Poienile Zagrei. Acesta a mărturisit că incidentul a avut loc în 9 ianuarie, seara, pe o stradă din municipiu. Și că ar fi fost agresat de două persoane necunoscute.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat verificările, iar în urma investigațiilor efectuate, au identificat doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitățile Milaș, respectiv Jelna. Aceștia sunt bănuiți că, la data de 9 ianuarie a.c., împreună cu cel de 29 de ani, din Poienile Zagrei, în urma unui conflict spontan izbucnit, s-ar fi agresat reciproc. Totodată, din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că tânărul de 20 de ani, din Milaș, împreună bărbatul de 29 de ani, din Poienile Zagrei l-ar fi agresat pe cel de 21 de ani care, la rândul lui, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe cel de 29 de ani”, explică polițiștii.

Cei doi agresori au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

Totuși, cazul a fost preluat ulterior de Parchet, aducându-se și o altă acuză.

„Cazul a fost preluat de către parchet, fiind efectuate cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor și lovire sau alte violențe. Procurorul criminalist a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 21 de ani, din Jelna, care este cercetat pentru tentativă la omor. Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, transmit oamenii legii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: