19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

TeraPlast a pus la punct un nou sistem de ultimă generație de încălzire prin pardoseală

Bistrițenii de la TeraPlast au dezvoltat un sistem complet de încălzire prin pardoseală, sub brandul NeoTer. Produsul are o garanție de un deceniu, iar clienții au parte de consiliere.

Producătorul TeraPlast a lansat NeoTer, un sistem de încălzire prin pardoseală de ultimă generație, cu un grad ridicat de eficiență energetică și avantaje semnificative când vine vorba despre consumul de energie pentru încălzire și de impactul asupra mediului.

NeoTer se pliază atât la construcțiile noi, cât și în proiectele de renovare. Pentru fabricarea NeoTer, TeraPlast folosește o nouă linie de producție, automatizată, cu cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață.

„Cu ocazia lansării sistemului NeoTer facem un pas esențial în strategia noastră de creștere a prezenței TeraPlast pe piața sistemelor de instalații interioare. Soluțiile tehnice folosite în procesul de fabricație asigură un produs de înaltă calitate, durabil și adaptat nevoilor individuale. Consumul redus de energie pentru încălzirea clădirilor reprezintă un avantaj major într-un context în care resursele energetice au cunoscut o creștere semnificativă a prețurilor. De asemenea, prin economiile ce se pot face utilizând acest sistem de încălzire prin pardoseală contribuim și la acțiunea comună de atingere a obiectivelor climatice”, spune directorul commercial TeraPlast, Ovidiu Gurău.

NeoTer conține țevi PE-Xa și PE-RT, cu barieră de oxigen și dimensiuni de la 16 mm până la 32 de mm, în funcție de necesarul proiectului. Folosește agent termic de temperature joasă și este o soluție ideală inclusive în cazul utilizării surselor de energie regenerabilă.

Consumul poate fi redus cu aproximativ 14%, comparative cu sistemul classic ce folosește calorifere. În cazul centralelor de condensație și a pompelor de căldură, economisirea poate ajunge până la 40%.

Printre beneficiile sitemului de încălzire dezvoltat de NeoTer se numără nivelul ridicat de confort termic prin eliminarea zonelor cu temperature reci, consum redus de energie, ușor de montat și fără întreținere periodică și asigurarea spațiului suplimentar prin eliminarea caloriferelor.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...